۷ پاسخ

سلام عزیزم، رانیتیدین نخور، غذا و دارو فعلا داره جم میکنه بخاطر عوارضش، غذا در حجم کم و وعده های بالا، ادویه کمتر، چرب و شیرین زیاد نخورین، سرخ کردنی کمار و بیشتر بخارپزی ر آبپز، شیر عاااالیه، عرق نعنا رقیق و در حد معمول خوووبه، کمر درد و باسن درد طبیغی هست اما اگه موقع خواب به چهلو چپ بخوابین و بین زانوهاتون ی چیزی باشه، مثلابالش بارداری یویا سی، بیشتر نین ساعت پشت سر هم نشینین یا نیاستین، موقه نشستن ازین محافظا بذارین زیر باسنتون که وزن مستقیم نیاد رو ساکروم و درد کمر شین، لم نزنین، موقع ایستادن ی سکو کوچیک زیر ی پا باشه و جابجا کنین ی مدت ی بار، اگه شکمتون سایزش داره بزرگ میشه شکم بتد بارداری راروزی دو سه ساعت خصاصاموقع راه رفتن ببندین، طوری که بگیره شکمتون ولی سفت نباشه و با الگوی درست راه برین
چرب کنین پاها باسن و کمر و پشت و سینه هاتون را.....
دیگه ی خردش هم باید تحمل کنین، اجر صبری کزان شااااخه نباتت دادند

سلام عزیزم از نظرمنم طبیعیه ولی به هیچ عنوان قرص نخور توبارداری تنها قرص مجاز استامینوفن۱۲۵تازه اونم تخوری بهتره برای بچه مضره منم این دردارو تحمل کردم به خاطر بچم بازم خوددانی گلم

سلام عزیزم منم تا دلت بخواد این دردارو دارم تنها راهش رعایت کردنه سوزش معده رانیتیدین خوبت میکنه فقط دیگه به هیچ عنوان غذاهای چرب و سرخ کرده نخور فقط کبابی و ابپز به رو جای روغن مایع هم سعی کن روغن زیتون بخوری واسه من اینا جواب داده با شیر گرم خیلی معده رو آروم میکنه کمر درد و باسن دردتم تو روزا پیاده روی داشته باش بهتر میشی

برای سوزش معده بهتر عسل بخوری زود خوب می شوی وکمرت را با روغن بمال وپارچه دور کمتر را ببند تا گمر شود وباسنت را با روغن بمال وپارچه دورش را ببند تا گرم شود وارام شوید.این بچه اولت

سلام عزیزم برا سوزش معده من همه چیزو امتحان کردم بهترینش کشک بود یه کشک کوچیک بخور خیلی زود آروم میشه
کمردرد و باسن دردم طبیعیه فقط باید روی زمین نخوابید و سرپا زیاد واینسید

سلام فک کنم طبیعیه چون همه این دردا رومنم دارم

سورزش معده فقط شربت لاکسی ژل بعد غذا با ی لیوان آب،،، کمر دردو باسنم ک نگم برات اوووفففف