۶ پاسخ

سلام عزیزم بله سشوار کنی زودتر بخیه هات خشک میشن میفتن بعدم خونریزی اونقدر نیست که با ۵ دقیقه سشوار کشیدن بریزه

عزیزم بله خون ریزی دارن بله باششوار بعد دسشوی بخیه هارو خشک میکنید

اره خونریزی دارن ولی سشوارنکنی هاواسه بخیه هات خوب شه تواب ولرم وبتادین بشین روزدرمیان وقتی هم میری دستشویی خودتوبااب ولرم وبتادین بشور

بعد زایمان طبیعی و حتی سزارین خونریزی در حد پریودی یا کمی بیشتر هست ولی اینجوری نیست که به طور پیوسته جریان داشته باشد و قطع نشه و میتونی روی بخیه هات سشوار بکشی

سلام بله من که خون ریزی داشتم بعدش گفتن هروز میری حموم بعد خودت سشوار میکنی سشوار خیلی حوبه من که نمیتونستم بشینم وقتی سشوار میکردم انقدر خوب میشد

من امروز۳۷روزمه بازخونریزی دارم ولی زیادنیس