۴ پاسخ

منم همچین ترشحی که میگی بیشتر اوقات دارم عفونتو ایناهم نبوده رفتم دکتر طبیعی بوده یهو هم همینجور کمرمو دلوم درد میگیره پنج تا ده دقه ماساژش میدم ودراز میکشم آروم میشه داخل بدنمم یهو حالت تیر کشیدنو سوزن سوزنی دارم.زایمانم نکردم با این علایم😂پس طبیعی هست

عزیزم من بارداری اولم بود بهداشت بهم گف تاریخ احتمالی۲۶مرداد...۳۹هفته بودم گف احتمال داره تا۴۲ هفته زایمان کنی دردخاصی نداشتم فقط یکم کمردردودردکمی مث دردپریودی...تای روزبعدنمازمغرب دوسه باررفتم دستشویی بارسوم ک خاستم برم گفتم ازواژنم یچیززیادی خارج شدگفتم عفونت نکاه کردم خون بود بدون دردخونریزی داشتم تاب بیمارستان رفتم ساعت۱۱ـ۱۲دردام نیومدن ومیرفتن تا ساعت۴.۴۵زایمان کردم..کیسه ابم نترکیدهمونجاپارش کردن دهاته رحمم ۳سانت بازبودسوزن فشارزدن دردام گرفت..بهترعزیزبری بهداشت ماما معاینه ات کن

زایمان که بشه تو هفته ۳۸ یا ۳۹ میشه ترشح اگه عین سفیده تخم مرغ بدون عادیه واژنتم که سوزن سوزن میشه تیر میکشه درد میکنه اونم عادیه دردش بلخره دوهفته چیز زیادی نیس

اخ عمه من ۳۵هفته زایمان کرد..احتمال داره عزیزدردات باشن