۱۰ پاسخ

سلام آره خیلی کمتر شده مخصوصا روزایه اول زایمانم خیلی کم میرفتم دستشویی

سلام اره عزیزم طبیعیه چون تو شیردهی اب بدن کم میشه باید بیشتر مایعات بخوری تا جبران بشه

باشیرخشک منظورم بود..ولی باشیرمادر کمتره

عزیزم بیشترمیشع ادرار..چون داخلش اب داره بیشترادرارمیکنن..بچه من ک خیلی ادرارمیکنه

سلام بله عزیزم تقریبا به صفر میرسه چون آب بدن کم میشه واسه همین باید مایعات یا غذاهای ابکی زیاد خورد غذاهای ابکی و مقوی مث سوپ با ابگوشت اب قلم .شیر

سلام.صدرصد کمتر میشه.من روزای اول اصلا نداشتم خخخ با اینکه مایعات میخوردم

من ک تعداد دفعاتش از دستم در رفته.هر وقت خیس شد باید عوض کنم حتی کم.گریه میکنه عوض نکنم.خدا کنه بزرگار شد لااقل کمتر بشه دفعاتش

سلام
از ۴ ماهگی کم شده نزدیک ۶ ماهشه

اره .چند روزه پسر منم اینطور شده

من به روزایی شیرم کمه احساس میکنم ادرارشم کمتر میشه نمیدونم شما هم شیرتون کمپ زیاد میشه؟
نمیذ