۵ پاسخ

گوشت رو با هویج بپزید کمی بعد سیب زمینی اضافه کنید آخر سر برنج .می تونید پوره کنید یا با گوشت کوب له کنید. می تونید یه دونه آلو اضافه کنید هم برای طعمش هم برای اینکه یبوست پیش نیاد

سلام .همه مواد و میکس میکنید بهش میدید

ماهیچه رو بزار با ی لیوان آب خوب پزه و با ی پیاز کوچولو و درسته..وقتی ک پخت پیازو بنداز دور...هویج رو رنده کن...سیب زمینی هم نگینی ریز کن و با برنج ب ماهیچه و آبی ک ماهیچه توش پخته اضاف کن و بزار بپزه وقتی ک پخت میکسش کن ...زیر یکسالم ادویه و نمک ممنوعه

ههه من فقط سیب زمینی و با کمی آب مرغ و آب درست کردم قیافه معراج دیدنی بود خوشش نیومد .همه رو باهم قاطی نکن یکی یکی که اگه حساسیت به یکیش داش بفهمی عزیزم

تا حالا درست نکردی براش؟ چند ماهشه؟