۹ پاسخ

سلام گلم من کریر پیشنهاد میکنم بچه توش راحتتره و اگه جایی تشریف ببرید قطعا بچه دورو برش هست رو زمین باشه یا تو ساک خطر بیشتری داره ولی تو کریر باشه بخاطر جنس و محافظش نگرانی کمتری میتونید داشته باشید

فکر میکنم کریر چون کمربندم داره محکم تر و ایمنی تر هست

کریر بهتره تا۶.۷ماهگیم میتونی بخوابونیش داخلش

سلام عزیزم اینو بخون

کریر. چون تو ماشینم استفاده کردنش راحت تره

من کریر نمیگیرم چون هم سنگینه . هم کمر بچه اذیت میشه هم تا چند ماه بیشتر استفاده نمیشه . بچه با تشک گارددار بیرون میبرم . برای ماشینم صندلی ماشین گرفتم . برای خونه صندلی غذا از بدو تولد که تاب داره . بعدم تو کرونا و زمستان نه مهمونی میشه بریم نه بیرون . پس کریر و کالسکه بلا استفاده است . هر وقت کرونا رفت کالسکه میخرم .

کریر بهتره هم واسه حمل کردن هم تو ماشین تا یه سنی قابل استفاده اس

سلام من خیلی پرس و جو کردم کریر هم بعنوان صندلی ماشین تا ۱۸ ماهگی هم بیرون عالیه به کالسکه هم نصب میشه اگر از به برند باشه

نی نی لای بهتره