۱۴ پاسخ

غذا هم براش آش جو میپزم و آش برنج و آش حبوبات و داخلشون قلم گاو میندازم و مرغ محلی یا خُلفِه یا با گوشت خروس براش سوپ میپزم ب جز اینا غذای سفره و میوه و همه چی میخوره

چون بچه ها توی این سن هم دندان در میاره و هم خیلی خیلی زیاد راه میرند به خاطر همین کالری زیاد می سوزوند
نگران نباش
بچه این موقع زیاد وزن نمی گیرند
بچه من که ۸ و نیم کیلو است چی بگم
مانی اصلا زمین نمیشینه مگر اینکه خواب باشه

چ چیزایی درست میکنی واسش بگو منم درست کنم

کی گفته وزنش کمه ۱۰ نیم ماشاالله عالیه گلم باید۹چهارصدباشه وزن طبیعیش ازوزن طبیعیه یک کیلوسنگین ترماشاالله

دختره من خوب وزن نمیگیره ماهی نیم کیلو غذاهای خوبی میخوره

تا بچه ما 8 کیلو هست

وا خوبه که ماشالا توقع داری چهل کیلو باشه بچه چهارده ماهه... اصلا به این موضوع فکر کردیم که اگر بچهامون همیشه اندازه زیر یک سال یعنی مثلا ماهی یک کیلو یا هشتصد گرم وزن بگیرن تبدیل میشن به موجوداتی اندازه کره زمین... چه توقعی دارید از بچه. بگو ماشالا دیگه هم به وزن نی نی گیر نده.

مال من که هنوز نه ونیمه چی بگم 😄😄

چرا ناشکری میکنی
میخای چقدر باشه وزنش تو این سن میخای ۲۰ کیلو باشه
ماشالاه خیلی هم خوبه

سلام عزیزمخوبه ماشاالله وزنش پسرمن ۱۵ماهشه ۱۰کیلوهست .همه چی هم میدم.ولی وزن نمیکیره.بیشترازاین وزنشون بره بالا ازنظرمن خوب نیست.اونوقت توسن بزرگسالی اضافه وزن میگیرن.همین جورخوبه.خوب ناکفته نباشدالان راه میرن‌درحال دندون درآوردن هستن سوخت وسازشون زیاده...

خوبه عزیزم ماشالله دخترمن ۱۵ماهشه۸کیلو

خوبه عزیزم وزنش پ میخوای چقد باشه ..

وزن نمیگیره الان،دیگه میخ.ای چقد باشه وزنش زیادم‌هست

والله میترسیدم وزنش کم باشه چون دختره من همیشه تو هرماهی وزنش خیلی زیاد بود از یک سالگی تا الانش همین ۱۰ و نیم کیلو مونده