۷ پاسخ

نشانه سردیشه عزیزم روزی یه لیوان چایی نبات بخوراگه شیرخودتومیدی

پسر منم الان 3 ماهو نیمشه همینجوریه بردمش دکتر گفت رفلاکس معده داره

پسر من دوماهشه چند روزه آب دهنش زیاده و میریزه

منم خیلی آب دهنش میریزه چند روزه نمیدونم از چیه دندون ک خیلی زوده.

دختر منم آب دهنش میریزه

ی مدتی هست آب دهان داره و کمی خیلی کم میریزه طوری که اطراف دهنش خیس میشه. . علتش اینه که جدیدا دست تو دهنش میبره .
کوچولوی من دختره .
اگه پسره نی نی تون چک کنید شاید داره دندون در میاره.

نه گلم من دوتابچه دارم تاحالاآب دهانشون تودوماهگی نریخته
امامادربزرگم میگفت احتمال داره خیلی ازبچه هازوددندون دربیارن حدائقل دوماه طول میکشه تاجای دندون تخت بشه احتمال داره ازاون باشه