۱۳ پاسخ

شیر شب به رشد بچه کمک میکنه چون تحرک نداره باعث افزایش قد میشه اصلا کر منصرف کردنش نباش😍

تو شیشه شیرش آب بریز بزار بالا سرش،یکی درمیون وقتی بیدار شد که خاست شیر بخوره،یکم اب بده بخوره،تا عادت کنه

عزیزم شبا بقلش کن راش ببر با چیزایی که دوس داره بازی کنه چیزایی که دوس داره آماده بزار کنار که بهش بدی بچه منم اینجوری بود با اینکار از شیر گرفتمش ۲.۳روز آخرم سینمو قرمز کردم میخواست دست بزنه الکی گریه میکردم و ای وای میکردم الان دیگه اصلا نگاه نمیکنه کلا شیر مادر ۶ماه واسه بچه خوبه باقیش میشه وابستگی

چرا میخای جدا کنی بهترین تغذیه برا بچه هموت شیرخودته ازش نگیر جلوی رشدشو نگیر

گناه داره نگیر ازش

چون عادت کرده بچه من هم همینجور بود دکتر بچم گفت طبق عادت بلند میشه شیر میخاد مثلا چهار بار بلند میشه یبارش رو اهمیت نده خودش دوباره میخابه یکم بونه میگیره یا گریه میکنه ولی میخابه دوباره کم کم بکن دوبار بعد یبار بعد شیر شب حذف کن یهو قطع نکن اذیت میکنه ولی باید ی مدت تحمل کنی مثلا بی قراری کرد بغلش کن تکونش بده دوباره بخوابه ولی شیر نده خودش میخابه همینجور دفعات کم کن

سلام.احتمالا دل دردداره.بچه که دل دردداشته باسه این طورشیرمیخوره.محلول گل گریپ ازداروخونه بگیرواسش خیلی خوبه.

عزیزم توی اتاق خودش می‌خوابه. اگر از شش ماهگی جدا ش کرده بودی وابسته نمیشد. الانم جداش کن سختی چند شبه بعدش عادت میکنه

سلام خانمی شما تونستی پسر گل رو از شیر شب بگیری ممنون میشم تجربتونو بگید ما هم استفاده کنیم

سلام بازم خوبه بچت سه یا جهار بار بیدار میشه دختر من ده بار بیدار میشد خیلی تحقیق کردم گفتن یهو از شیر شب بگیری ممکنه بعدها اسیب ببینه . مثل شب ادراری . ناخن جویدن و این چیزا . الان خیلی کم شده . تو شیشه شیرش اب میدم بهش الان شبی یه بار بیدار میشه ولی در طی روز حسابی شیر میدم و سعی میکنم قشنگ غذاشو بخوره طبق عادت نق میزنه و میذارم رو پام زود یادش میره سعی کن قشنگ روزا سیر ابش کنی که شب اذیت نکنه . چند روز اول سخته بعد براش عادی میشه

دقیقا مث دختر من الان دندوناش سیاه شده یکم خیلی میترسم بخاطر شیر شب باشه 😟😟😟

سلام عزیزم نمیدونم هنوز تو گهواره هستین یا نه پسر منم عین
گل پسر شماست
چکارکردین؟

دختر منم همینطوره از زمانی که بدنیا اومد تا الان که یکسالشه خیلی شیر میخوره شبا ۴بار چشم بسته نق میزنه تا خودمو بهش برسونم شیر میخوره باز میخوابه