۹ پاسخ

دارو ممنوعه،من اصلا دارو ندادم صبر کردم خودش خوب بشه

سیتریکیم اگر نه کیلو به بالا هست سه سی سی ولی من همیشه دو سی سی میدم چون خواب آور هست خارش و ابریزشش بند میاد

دیفن هیدرامین و سیتریزن خوبه ولی بهتره ببریش دکتر چون دوز مصرف دارو رو دکتر تعیین میکنه مثل استانینوفن نیست که طبق وزن بهت بگن

سلام دختر منم از ظهر آبریزش داره ینی واسه دندون دراوردنشه؟سرمانخورده؟استرس دارم😭

جلوی ابریزش و نگردید اگه واسه دندون بگیرید جلوشو فشار میاره به سر بچه

سیتریزین بهش بدین

ستریزین بده باقطره بینی ازاین پیف پاف ها دارنده اماقطره بینی خوب مشکلیم نداره

اگه فقط ابریزش بینی داره کتوتیفن خوبه

سلام قطره بینی بگیر برلش از داروخانه عالیه