۶ پاسخ

سلام عزیزم.پسر منم واکسن دوماهگیشو که زد همینطور شد.سعی کن شیرتو تو دفعات زیاد و حجم خیلی کم بهش بده.اصلا اصراری به زیاد خوردنو و طولانی خوردنش نداشته باش.فقط سعی کن شیر بخوره و پوشکشو خراب کنه.اگر دیدی با شیشه میخوره ایرادی نداره بعد از چند دفعه شیر خوردن بهتر میشه. یه مقداری از این حالت بخاطر عکس العمل به واکسنه که یکم براش سنگین بوده و البته بخاطر قطره هم هست که باعث میشه قدرت مکیدنشم ضعیف میشه

سلام عزیزم دختر منم دیروز واکسن دو ماهگی زد اونم اصلا شیر نمیخورد شیشه امتحان کردم دیدم میخوره شیرم دوشیدم تو شیشه دادم خورد نصف شب بهتر شد دیگه شیر خودمو خورد

طبیعیه استامینوفن بی حالش میکنه جون شیر خوردن نمیتونه داشته باشه

سلام چون درد دارن سینه رو نمیگیرن آرسانم همینجوری بود شیرت رو بدوش بهش بده یا شیرخشک بده

سلام خوبین مامانهای گل من پسرم واکسن دو ماهگی زدم امروز صبح پاش روم کرد فقط چیکار کنم

اره دختر منم همینجور بود از ۱۱ صبح که واکسن زد تا نه شب هر کار میکردم سینمو نمیگرفت گریه میکرد شیر نمیخورد اخرش مجبور شدم با شیشه بهش شیر خشک بدم