۶ پاسخ

عزیزم هیچی نیست دختر منم اینجوری میشد گاهی و هنوزم گاهی میشه. هیییییچ ربطی به سرماخوردگی و پهلو و این حرفا نداره. دکتر دختر من واضحا گفت اینو بهم. مال انزیما و ترشحات روده اس ک گاهی کم و زیاد میشه

سلام عزیزم پهلوهاش سرماخورده اگر روغن گل داری بدنش رو چرب کن ودور کمرش روسری ببند زود خوب میشه خیلی خوبه

عزیزم اشکال نداره ربطیم به سرما خوردگی نداره نشون دهنده ی دفع خوبه مهم اینکه وزنش خوبه

عزیزم این علامت سرماخوردگیه.ولی بنظرم خفیفه چون علامت ظاهری مثل آبریزش و سرفه و خس خس نداشته که شما متوجه بشی
پس گرمش بگیر و اگر تونستی کمی بدنشو چرب کن و قنداق
اگر تب داره قطره استا بده بهش

گلم پهلوهاشو سرما دادی حتما گرم بگیر

سلام عزیزم پهلوهاش سرما خورده با روغن زیتون چربش کن و بپوشونش