۸ پاسخ

اگر داشت تا الان معلوم می شد خب.

شیر خشک های معمولی از پروتئین گاوی درست میشن.. اگر حساسیت یا آلرژی داشت نمیخورد و بالا میاورد و بیقراری میکرد
یا اسهال می شد

عزیزم اگر به پروتئین گاوی حساسیت داشته باشه حتما توی مدفوعش رگه های خونی مشخص میشه، که بسته به مقدار حساسیت این خون کم و زیاد هست

صورتش اگزما پیدا می کنه
مدفوع سبز رنگ میشه و در مواقعی خون تو مدفوع دیده میشه
البته بعضی مواقع خون پنهان هم تو مدفوع ممکنه وجود داشته باشه که با آزمایش قابل تشخیص هست
بالا میاره
علائم رفلاکس معده رو نشون میده
بیقراری و گریه های مکرر پیدا می کنه

بدنش حساسیت اگه بزنه دونه های قرمز یعنی حساسیت داره کهیر

شیرشوباآب رقیق کن ب مقدارکم بریز توفرنی بهش بده اگ دیدی دونه زد بالاآورد یامدفوعش تغییرکرد حساسیت داره

سلام خب دفع زیاد داشته باشه معلوم میشه واسهالی با یه ازمایش که پزشک مینویسه

پسر من صورتش تا پشت گوشش شدید خشک شد و جوشای خیلی ریز زده بود
نینی شما هم اگر حساسیت داشت تا الان خودشو نشون میداد

شما ازهمون شیر خشک برای غذاهاش استفاده کنین بهتره،طعمشم براش آشنا هست