۸ پاسخ

سلام بچه ها منم موهام یهو سروع کرد به ریزش شدید همه زندگی پر مو شده بود حالم از همه چی بهم میخورد مو تو فرش لباس غذا....😆
خلاصه رفتم دکتر برام آزمایش کلی نوشت ببینه بعد زایمان بدنم در چه حاله.....قرص پریناتال و فیفول هم نوشت منم شروع کردم به خوردم به همراه چهارمغز و قرص امگا3 برای اینکه تو شیرم بره و برای بچه خیلی مفیده حالا خیلی ریزش موهام بهتر شده قطع نشده ولی کم شده.

زینک و اهن تو حتما قبل خاب بخور

برا منم داره میریزه. شیربادام بخور. ۱۵ دونه بادام بریز تو آب پوستشو بگیر با یه لیوان آب و یه قاشق عسل تو مخلوط کن. روزی یک لیوان
سویق کامل با جنین گندم هرکدوم یه قاشق غذا خوری با یه تیکه نبات تو یه استکان آب جوش
سه شیره(خون ساز) شیره انگور و انجیر و خرماس یه قاشق بریز تو یه لیوان آب روزی دوبار بخور
من دارم میخورم بهتره. بخاطر شیردهی بدن ضعیفه. کپسول زینک پلاس چاره نکرد

سلام عزیزم منم همین طورم دیگه اینقدر ریزش مو دارم میگم نکنه یه وقت کچل بشم به خاطر شیر دهی هست رفتم داروخانه زینک پلاس بهم داد.

سلام منم همیطورم ک دارم زینک پلاس استفاده میکنم با اهن

منم اینجوریم دکتر قرص اهن و زینک برام داده بهترم

وای منم همین دردودارم موندم چیکارکنم

کاری نمیشه کرد تا زمانی که شیر میدی همینه البته چون تو حاملگی تو استراحت بودن الان هورمون ها عوض شده میریزه مال من مو های شکمم ریخته خیلی مو دراومده بود واسه من