۴ پاسخ

عزیز جان بیسکوییت مادر رفلکس تشدید میکنه نده لعاب برنج هم همینطور سرلاکم هم میگن از شش ماهگی بدین من امروز سوال کردم اتفاقا

سرلاک❌
بسکوییت مادر❌

سلام من پسرمو فقط واسه واکسن میبرم بهداشت هردوماه واسه چکاپ قدو وزن میبرم دکتر خیالم راحته گوش و حلق و...همه جای بچمم معاینه میکنه، سرلاک معمولا 6 ماه تموم به بالاست فرنی وحریره سوپ ساده بهش بده توغذاهاش یکم کره بریز

آخه دخترمم رفلاکس داشت. بهش بسکوییت مادر میدادم اصلا مشکلی نداشت تو 6 ماهگی هم کاملا رفلاکسش خوب شد، ولی برا پسرم نمیدونم، یبار بهش بسکوییت مادر دادم