۱۰ پاسخ

منم اینجوریم ب خدا وقتی شب میشه من گریه م میگیره کلا شبا نمیتونم بخوابم تا میام بخوابم دوباره بلند میشه کمی شیر میخوره دوباره میخوابه تا صبح داستان همینه
😴😪😫

عزیزم غذاشو شروع کردی؟ دختر منم اینطور بود غذارو شروع کردم بهتر شد. احتمالا دیگه شیر کافی نیس براش

خوب سیرش کن و ببین خودش خیس نمی کنه آروغش و بگیر حتما بعد شیر خوردن طولانی یکم بغلش کن که رفلکس نکنه و نزار شکمش و پاس سرد بشه و غذای نفاخ نخور

یه چند روز شبا قبل از خواب سه چهار ساعتی باهاش بازی کنی تا خسته شه بعد عادت کنه میخوابه شایدم سیر نمیشه

دختر منم دقیقا همینطور شده غذا کمکی هم شروع کردم

پسر منم اینطوریه😭😭😭کلافه میشم بخدا سیر هم هست شبا قبل خواب سوپ یا فرنی بهش میدم،اینقدر بساط
داریم تا بخوابونیمش بعد از دو هزار روش‌ ....

گلم پسر منم همینجوری بود بعد پرس جو کردم گفتن با شیرت دیگ سیر نمیشه کمکی شو شرو کن واسش شرو ک کردم خیلی بهتر شد سیر ک میشد راحت میگرف میخابید خدارو شکر

سلام دخترتون سیر نمیشه که شبها هر نیم ساعت یا یه ساعت بیدار میشه پسر منم اینطوری بود شروع کردم شبها بهش شیر خشک دادم

به احتمال زیاد گرسنه میشه که بیدار میشه
یا چیزی اذیتش میکنه مثل گرما یا سرما
حتما قبل خواب بهش آب بده و جاش رو عوض کن

دخترمنم اولش نیم ساعت نیم ساعت پا میشه شیر میخوره دوباره بعدش دوساعت یه بار بازدوباره نزدیک صبح یه ساعت به یه ساعت فکر کنم دلیلش ناراحتیه لثه شه خیلی بد شده دراصل گرسنه نیست بهونه داره