۸ پاسخ

قطره لیپوزوفر دندون را سیاه نمی کنه مزه وانیل میده.دختر من دوس داره،قیمتش هم چهل و دوتومنه

لیپوزوفر و فروسیس خیلی خوبه دندونو سیاه نمیکنه خوشمزه اس

منم فروگلوبین میدم راحت میخوره بعدم دندونشا تمیزمیکنم

عزیزم لیپوزوفر خوشمزه هست ولی خیلی سادست ولی ایروفیکس هم دندونو سیاه نمیکنه هم کیفیتش خیلی بهتره. ولی بهتر از همه اینا ایرانیه . من بعد کلی قطره عوض کردن باز دارم ایرانی میدم

سلام.من که از شش ماهگی فروگلبین میدم هم مزش خوبه هم قیمتش خیلی مناسبه.دخترم خیلی دوست داره.

عزیزم قطره میم بگیر هم آهنه هو مولتی ویتامین طعمشم پرتغالیه دخترم واسه بهداشت و نمیخورد ولی اینو خوب میخوره

پودرفرامکس میگن خوبه ...من به سفارش دکتر همون قطره ایرانی روازداروخونه میگیرم...چون گفت بهتره و مناسب با بچه های ایران درست میشه...

سلام.ایروفیکس عالیه