۲ پاسخ

سلام
اندازه قد پیش از هر فاکتوری به ژن و وراثت مربوطه لذا جای نگرانی نیست اگر خودتون حس میکنید که تغذیه کافی و مناسب و خواب خوب داره با وجود این در اکثر ایرانیها و از جمله بچه ها کمبود ویتامین دی بسیار دیده میشه که این ویتامین هم به همراه کلسیم و منیزیم، تاثیر زیادی روی رشد و قد داره. اگر نگران هستید بهتره با یه پزشک تغذیه یا متخصص اطفال مشورت کنید تا برای دخترتون آزمایش سنجش ویتامین دی بنویسه. من خودم چون پسرم اصلا شیر و لبنیات (به جز کره و بستنی) نمیخوره بهش شربت «calcicare» میدم. آلمانیه و طعم خیلی خوبی داره و منبع مطمئنی از کلسیم و منیزیم و ویتامین دی هست. مشابه ایرانی هم داره. شاد و سلامت باشید

سلام،فکر نکنم مشکلی باشه چون سپهر من هم،هم سن سدنا خانمه و چندروز پیش بردمش دکتر قدش100بود و گفتم قدش کوتاهه،اما دکتر گفت قدش خوب و نرماله