۱۰ پاسخ

من با بچه پنج روزه رفتم مسافرت برو خوش بگذره

آره عزیزم چرا نشه الان که کوچیکه فقط شیر میخوره خیلی راحت تر میشه رفت سفر تا وقتی که غذا خور میشه

اگه کمک نداشته باشی برات سخته من دخترم سه ماهشه انقده دلم لک زده واس ی مسافرت ولی نرفتم هنو چون میدونم بم خوش نمیگذره الانم گفتم اگه بریم ماهه دیگه شمال با مامان بابام بریم وگرن نمیرم اصن

سلام عزیز من دخترم دوماهش رفتم مسافرت خوب بود تومسافرت فقط شکمش کار نکرد براش شیافت زدم شکمش کار کرد خداروشکرولی اگه میخوای بری مسافرت همه مجهز برو

سلام مامان عزیز بستگی به خودت و نی نی داره اگه خیلی حساس نباشی مشکلی پیش نمیاد و آروم باشه نی نی خوبه.ولی بچه های که بیقرارن تو‌مسافرت بدتر میشن.حواست به شیردهی منظمش باشه .پوشکش سروقت عوض کنی که ادرار سوخته نشه هوا گرم نباشه چون معمولا بچه ها تو هوای گرم بالا میارن

عزیزم من پسرم دو ماهش بود رفتم شمال زهر مارک شد....خیلی سخته بهت خوش نمی‌گذره هوا ها هم گرمه بچه دو هوا میشه ...نری بهتره...البته اگه بچه ارومی داری و می‌دونی اذیت نداره برو...بچه من که خیلی اذیت میکرد

عزیزم نترس من بچه ام را از ۱ ماهگی بردم ولی فقط تو خونه بودم جایی نرفتم ولی مشهد وضعیتش قرمز

میشه رفت ولی الان تو وضعیت کرونا نری بهتره

سلام اره من پسرم ۷۷روزه بود رفتم شمال رفتنو شب رفتیم باماشین خودمون برگشتن روز هوایکم گرم بود،یکم نق نق کرد ولی کلاخوش گذشت

اره گلم مشکل نداره اگ سالم مشکلی نداره