۵ پاسخ

آب نباتم بدی اشکال نداره کم

عزیزم این مال دندوناشه فردینم الان همینجوریه چون میخوا دندون دربیاره

اب دهن همشون زیاده.پسر منم هست، با اب دهنش بوووو بووو میکنه😂کل لبش حبابه.لباسش تفی میشه گاهی اوقات عوض میکنم

قرص مرص بهش نده آب دهنش علا ئم دندونه داره لثه هاش خونه بندی میشه آماده سازی میشه برا دندون درآوردن از چهارماهگی شروع میشه ۶ ماهگی دندونش درمیاد اگر بچه سردیش بشه توخواب آب از دهنش میره یا یه وقتایی نه مدام وتمام روز پسر من از سه ماهگی آب از دهنش میرفت تا الان که پنج ماه ونیمشه علا ئماشم بیشتر شده رفلاکس علائمش دلدرد وبالا آوردن پنیری شکل هستش وبچه موقع شیر خوردن بی قراری میکنه

بنزرم از همش میتونه باشه.حالا اب نباتش نمیشه بدی ولی خودت گرمی بخور ببین خوب نمیشه؟