۴ پاسخ

عزیزم تو خونه ورزش کن ...بعد هم هرچی دلت میخواد بخور ولی کم ..وعده ها رو زیاد کن مقدارشو کم کن مایعات هم زیاد بخور ...تنقلات که بی خاضیتن بذار کنار مطمئن باش با همین نتیجه میگیری

رژیم و ول کن توروخدا شیر میدی هنوز ..من خیلی لاغر شدم یهویی شیرمم کم شد همش میگم کاش اینجوری نمیشدم آدم ضعیف میشه نمیتونه اصلا بچه داری بکنه اونایی که لاغرن دیگه لاغرن

غیر دکتر تغذیه بعید میدونم کسی بتونه کمکت کنه چون اگر چیزی بگه ممکنه شیرت کم بشه برلی بچت خوب نباشه.

مطعسفانه الان چیزی نمیتونی بخوری سرکه سیب وچای سبز هم توشیردهی اصلامصرف نکن چون رومغزبچه میگم تاثیرمیزاره انشالله بعدازشیردهی رژیم بگیر.ولی الان توخونه ورزش کن روزهاهم وقتی غذاخوردی نخاب کارکن ورزش کن.