۶ پاسخ

نه عزیزم ۳ و ۴ ماه بارداری اصلاً خوب نیست خدایی نکرده موجب سقط جنین میشود

سلام سه ماهه اول بهتره خورده نشه یاکم خورده شه چون گرمه امابعدا میتونی کم کم بخوری چون ویتامین وآهن بالایی داره فلفل سیاه بهتره بازم کمش البته فلفل دلمه ای هم جایی خوندم سه ماهه اول بارداری خوب نیست وشایدموجب عقب ماندگی جنین شه مث سیبزمینی وگوجه البته اونم زیادش به اندازه خوردن خطرنداره

فلفل تند اصلا خوب نیست منم نمیدونستم همون جوری تو سللاد غذا میریختم

فلفل سبز شیرین ضرر نداره تازه خاصیتم داره من از بهداشت که میرم پرسیدم تو اینترنتم سرچ زدم مانعی نبود البته شیرینشو میگم
فلفل تند خوب نیست

تاحالا نه ضررشو شنیدم نا مفید بودنش فقط چیز تند که بخوری بچه زیاد تکون میخوره انکار اونم داره میسوزه ولی درکل زیاد از ادویه استفاده نکن اخه بعدا برا بچت مشکل ساز میشه

سلام عزیزم اوایل بارداری اصلا استفاده نکن...اگه مشکل خونریزی یا لکه بینی نداری ۵ماه ب بعد میتونی استفاده کنی ولی بازم کمشو ن زیاد