۵ پاسخ

سلام نگران نباش عزیزم طبیعیه هنوز کوچولوهه و حس نمیکنی همیشه حرکتش رو ، منم تو ۱۸ هفته همین جوری بودم، الانم حرکاتش خیلی زیاد نیست بستگی به بچه هم داره

سلام عزیزم نینی تکون میخوره چون هنوز کوچلو هست متوجه نمیشی نگران نباش.

سلام گلم
هر وقت دیدی تکونش کم شد یا اصلا تکون نخورد یه کم چیز شیرین بخور و ۱لیوان اب خنک بعد رو پهلوی چپ دراز بکش تکون میخوره
اگه خدایی نکرده باز دیدی تکون نخورد برو دکتر
ولی تو هفته ۱۸اونجور ک باید تکون نمیخوره ک

منم هفته هجدهم ولی هنوز حرکاتشو حس نمیکنم

به دکترت بگو شنیدم اگه همیشه تکون میخورده یهو کم شده باشه خطر داره