۶ پاسخ

سلام. من تا 56 روز لک بینی و خونریزی داشتم قطع نمیشد. رفتم دکتر سونو داخلی کرد همه چیز خوب بود. بهم قرص ال دی 3 بسته داد گفت تا 3 ماه بخور بعد پریودیت منظم میشه الان 2 ماهه دازم میخورم خونریزیم قطع شده

سلام منم ۵۰ روز زایمان کردم همین مشکل رو دارم طبیعیه .جای بخیه هم کار سنگین کنم درد میکنه باید بیشتر رعایت کرد عزیزم

سلام. به منم دکتر زنان گفت خانمایی که سزارین میشن احتمال لکه بینی تا سه ماه براشون طبیعیه .ممکنه پیش بیاد

سلام منم سزارین کردم.بچه ام دوماه و۱۶ روزشه هنوز گاهی لکه می بینم.ردبخیه ها درد نمیکنه ولی اون اوایل سوزش داشت یاخارش ک دکترگفت طبیعیه

عزیزم رد بخیه که تا مدتها ممکنه موقع بلند کردن جسم سنگین یا ورزش یا دویدن درد بگیره. در مورد لکه بینی هم تا ۴۰ روز که مطمئنم عادیه کاملا

من 3 ماهه سزارین کردم تا 40 روز مثه شما بودم دگه بعد پاک شدم تا الان دوباره پریود شدم .منم هنوز بخیه هام جاش بی حس هست