مامانا واکسن شش ماهگی چطوریه ؟سخته ایا ؟

۱۰ پاسخ

من فقط واکسن ۲ماهگی دخترم عزیت‌ کرد.۶ماهگی فقط‌اولی که میزننوگریه‌کردبدشم‌اصلاانگارن انگارواکسن خورده

من که بچم اذیت نشد خداروشکر فقط اولش گریه کرد بستگی به خود بچه داره اگه قبلی ها رو اذیت نشده به احتمال زیاد اینم اذیت نمیشه

ن عزیزم
بدن با بدن فرق داره
قبل واکسن قطره استامینوفن بده بعد واکسن روز اول کمپرس سرد و روز دوم گرم

تب داشت هر 6 ساعت استامینوفن
تب نداشت هر 8 ساعت

نه فقط وقتی زدن یکیشون کمی کریه کرد بعدش خوب شد فقط دوماهگی اذیت کردن تجربه نداشتم قبلش حتما استامینوفن بعش بده خیلی تاثیر داره

بچه تا بچه فرق داره.پسر من دوماهگی شدیدا داغون شد

من شنیده بودم ک میگفتن سخته و بچه شدیدا تب میکنه...ولی پسر من فقط اون لحظه ک واکسن و زدن کمی گریه کرد و خداروشکر تب هم نکرد

عزیزم پسرمن که قبلیارواصلا نفهمیداماواکسن شیش ماهگی خیلی براش سخت بوداصلا بعدواکسن شیش ماهگی دیگه اخلاقش خوب نشدحالابچه بابچه فرق داره

بسته به کودک داره بعصیا اذیت میشن بعضیا نه پسرم خیلی اذیت شد

من دیروز زدم خیلی تب داره هنوز خوب نشده

عزیزم من چندوقت پیش زدم خداروشکر خیلی اذیت نشد قبلش استامینوفن دادم بعد هم تا یک روز حوله سرد فرداش حوله گرم همین فقط تامیتونی شیر بهش بده بخوره