۵ پاسخ

ی روشی میگم امروز دخترهمسایمون گف ک عفونت شدید داشته دکتر بهش گفته وقتی افتاب هست مستقیم واژنتو ب سمت افتاب بگیر ی نیم ساعتی بعدشم فقط توسرکه بشین میگف عفونتش برطرف شده حالا توهم امتحان کن

ابجی منم داشتم.دکترمم خوبه..بهم پماد تریامسینولون ان ان برای خارش داد ک خیلی خوب بود فورا خوب شدم.برای داخل واژن هم دوش واژینال گفت استفاده کن ک توش رو با اسید استیک مامایی پر کن.ایستاده چند بار تیوپ رو محکم فشار بده تا بره تمام میکروبارو بیاره بیرون.

به دکترت بگو عزیزم
بهداشتم بیشتر از قبل رعایت کن

من دکترم واسه عفونت سفالکسین داد.خارشمم چون بیرونی بود همون پماد ان ان و مصرف میکنم.داخلی اگه جفتت پایین نیست واژینال میدن بهت

عزیزم صبح ها ناشتا آب گرم و آب لیمو و عسل بخور خیلی عالیه برای برطرف کردن عفونت