۶ پاسخ

بیش فعالی خوب نیست چون انرژی بچه بجای اینکه تو یه مسیر خوب و هدفمند خرج شه
همش صرف شیطنت و کلافه کردن خانواده میشه، بچه تمرکز و توجه اش کمه،تو درسا معمولا زود چیزایی که یاد گرفته فراموش میکنه و... چیزای شیرین که میخورن توجه و تمرکزسون پایینتر میاد و شیطنت بیشتر

عزیزم برتو سوال هام هست بخون راجب بیش فعالی مطلب گزاشتم قبلا

بیش فعالی خوب نیس و باید درمان بشه،علائم‌زیادی داره،مثلا بچه نمیتونه رو چیزی تمرکز کنه

بسیاری از ما تفاوت بین کودک بیقرار با بیش فعال را نمی دانیم و به اشتباه به آنها برچسب بیش فعالی میزنیم. اگر کودکی بتواند برای مدتی حتی کوتاه بر یک کار تمرکز داشته باشد و حرکت نکند بیش فعال نیست.

بچه ای ک آروم و قرار نداشته باشه،بیش فعال رو روانشناس کودک تعیین ميکنه،در کل بیش فعال ممکنه خونه هم آتیش بزنه و این خوب نیست،،و اینکه بیش فعالی تو سن پایین مشخص نیست منظورم تا دو سالگی،

خیلی زیادانرژی وتحرک دارن.زیادش خوب نیس باید ببرین دکتر قرص میده کنترل میشه