۶ پاسخ

منکه میدم خوبه اتفاقا به هضم غذا کمک میکنه پسر من خیلی پرخوری میخوره پستونک کمک میکنه که شیر کمتر بخوره قبل از این بخاطر پرخوری خیلی شیر بالا میاورد الان پستونک میخوره خیلی خوب شده هم آروم میشه کمترم گریه میکنه

سلام اگه منظورتون همون گول زنک هست من به پسرم میدم چون خیلی میخواد بخوره سینه هم ول نمیکنه وقتایی میفهمم سیره بهش میدم راحت خواب میره بعد ولش میکنه نفخ نمیاره مدل ارتودنسی بگیرید فکش خراب نشه

سلام عزیزم
نه مشکلی نداره، اتفاقا اگر بچتون دلدرد داشته باشه خیلی کمکش هم میکنه

من مخالف پستونک هستم .باعث میشه بچه دیر حرف بزنه و فکش بیاد جلو .
عادت هم میکنه بهش خیلی سخت میتونی ازش بگیری

پستونک حتما ارتودنسی بگیر

ندی بهتره،زیادش فک بچه مشکل دار میشه ،ولی بچه رو آروم میکنه ،اگه ساکته نده بهش اصلا