۱۱ پاسخ

سونو معمولی رفتی یا انومالی؟

نه دیگه دختره هفته ۱۸ دقیقه

گفته دختره دختر هس خوب

احتمالش خیلی کمه درهفته هجده اشتباه بگن

دوس نداریش مگه؟😕از وقتی بمن گفتن دختره مجنون شدم

عزیزم اگرسونوگرافی مطب نرفتی و سونوی مرکز تصویربرداری رفتی وسونوگرافی هدفمند انجام دادی اینو بدون که از ۱۸هفته تا۲۰هفته جنسیتی که بهت میگن صدرصد دقیقه چون اندام جنسی کاملا پیداست

چرا گلم تا بدنیا نیاد معلوم نمیشه برا یکی از دوستام تا نه ماه گفتن دختره پسر بدنیا امده بود چرا اینقدر عجله میکنید

دقیق عزیزم برای منم تو هجده هفته گفت پسره .من همش فکر میکردم نینیم دختره ولی خواست خدا بود پسر داشته باشم.😊

اگه سونو آنومالی رفتی احتمال اینکه اشتباه بگه کمه
اما گاهی اشتباهاتی هم صورت میگیره

منم امروز هفده هفته بودم رفتم آنومالی گفت پسره گفتم مطمئنی گفت به شرط چاقو اصن .از این هفته ها به بعد قطعیه

سلام مبارکه گلم انشاالله بسلامتی ن هفته ۱۸ دقیق