۷ پاسخ

سلام وقتی بهش شیر میدین سرشو بالاتر از سطح بدنش قرار بدین حالت سرسره ای حتما عاروق بگیرین الان که بیرون روی دارین قبل هر شیردهی دستاتونو بشورین

ریفلاکس داره بهش رانیتیدین میدی؟؟

امروز چیا خوردی که معده اش به هم ریخته . یه کوچولو نبات سفید بنداز تو آب جوش بزار ولرم بشه بده بخوره حدود یکی دو سی سی

احتمال داره خونتون زیادی گرمه بچه گرمش شده
چون این اتفاق برای پسر من افتاده لباسشرو کم کردم خونه رو خنک تر کردم خوب شد

شاید بچه‌تون سردیش کرده باشه. خودتون نبات یا چایی نبات بخورین بعد بهش شیر بدین. به بچه هم گریمیچر بدید تا معده‌ش آروم بشه

سلام شاید رفلاکس داره یا گرمازده شده

شیرکه میاره حالتش ماسی هستش یااب خالیه

اگه جهشی زیاد استفراغ میکنه رفلاکس داره دیگ ببر دکتر