۶ پاسخ

چیزای الکی بخور
آب هویج بخور
حتما حتما هر روز دو لیوان شیر حتما بخور
حتما هر روز مولتی ویتامین و قرص آهن بخور
غذاهایی مث سوپ،ابگوشت با گوشت گوسفند ،صبحونه تخم مرغ با روغن حیوانی
چای بخور تو چای هم زنجبیل دارچین پونه آویشن بنداز چون اینا مزاح و گرم میکنه با شما که تازه زایمان کردی
اینارو بخوری شیرت خوب میاد
هر ساعت چه گریه بکنه چه نکنه شیر بده ۲۰ دیقه براز سینَت تو دهنش بمونه
اون میمَکه شیر میاد
خودتم میتونی موقع مَکیدَن بشنوی که شیر میاد یا نه چون وقتی میمَکه و قورت میده صداش میاد
عرق نعنا هم بخور
بازم تو گوگل سرچ کنی میاد

پودر شیر افزا از داروخونه‌ تهیه کنید ...ماءالشعیر و سوپ جو شیر و زیاد میکنه

قطره شیرافزا، و خرما وشیر زیاد بخور، اگه شیر خشک میدی سعی کن بیشتر وعدها شیر خودت بدی تا شیرخودتو کنار نذاره

عیبی نداره ولی شیرخودتو ول نکن اونم بده.ماهی فندق پسته گردو عسل آبگوشت بستنی اینا بخور

منم شیرم کمه الان پسرم ۵۸ روزشه تقریبا بیست روزه که ی کم بهتر شده منم از روز اول بهش شیر خشک دادم حالا که ی کم بیشتر شده شیرخشکو کم کردم ولی بزار مک بزنه سینتو تا ترشح بشه البته الانم بچه خیلی کوچیکه عکس زود خسته میشه بهش بده شیرخشک که جون بگیره انشاالله شیرخودتم زیاد میشه

طبیعیه من تقریبا تا هفت هشت روز شیرنداشتم؛قطره شیرافزا حتما بخور غذاهایی مثل ابگوشت وهویج وبرنج که شیرافزان بخور؛اگرم که میخای شیرخشکیش کنی ازهمین الان بده که دیگه نمیگیره