۵ پاسخ

سلام پسر من هم ،هم سن دخترتون هست و وزنش 15کیلو و قدش 100هست ،چندروز پیش بردمش دکتر گفت هم قد و هم وزنش خوبه تقریبا نیم کیلو کم داره....پس وزن دختر گلتون خوبه نگران نباشین.

سلام دختر منم دقیقا هم سن دختر شماست دکتر با همین وزن دکتر گفت همین که قدش نسبت به قبل رشد داشته بعنی نگران نباش.

سلام،پسر من هم همین سن رو داره ووزنش 15هست،چندروز پیش بردمش دکتر گفت وزنش خوبه تقریبا نیم کیلو کم داره....پس وزن دختر گلتون خوبه نگران نباشین.

سلام ..باید تو کارت رشدش ثبت بشن .،قد و وزن،اگه نسبت به قبلا رشدشون صعودی مشکلی ندارن ..ولی اگه متوقف شده یا نزولی باشه ببر متخصص

اعداد قد و وزن را وارد نمودار رشدش کنید و به عدد سنش وصل کنید از اونجا متوجه میشید که جز کدوم صدک جامعه است بالای ۵۰ درصد جامعه باشه خوبه