۵ پاسخ

ضمن اینکه چون بچه داره میاد پایین از الان به بعد ممکنه فشارهای زیادی زیر شکمت حس کنی
اونها همش درد کاذب هست نترس و بعد از اینکه گرفت راه برو و اب بخور و حتما تغییر وضعیت بده

این جور دردها از الان به بعد زیاد هست.
هر زمان درد گرفت به پشت دراز بکش ۴ انگشت بالای ناف رو دستت رو‌بذار اگر به مدت ۳۰ وانیه به سفتی پیشونی شد و بعد ول کرد باز دوباره بعد ۵ دقیقه به سفتی پیشونی شد درد اصلی هست و‌لابد مراجعه کنی به بیمارستان
د

عزیزم انقباضای کاذبه. اگ همراه درد بود برو بیمارستان.

سلام عزیزم . طبیعیه

اینا طبیعیه عزیزم ..منم همینجور میشم ولی درد زایمان نیست

مراقب خودت باش