۴ پاسخ

به حرف دکتر نیس که عزیزم باید ببینی بچه تا چقدر تمایل به خوردن داره مثلا ی روز ی پیاله کامل میخوره همون بچه روز بعد دو تا قاشقم به زور میخوره

گلی چقد و‌چند قاشق رو ولش کن، غذا هر اندازه که میتونی براش درست کن، هر چقد که خورد نوش جونش

من بچم کوچیک تره امدو فک کنم هرچقدر بخوره واشتیاق نشون بده ..

اتفاقا دکتر پسر من گفت بنا به ماه باید تعداد قاشق رو زیاد کنین مثلا برای اهورا که تازه هفت ماهش تموم میشه میره تو هشت گفت هر وعدهدفقط پنج قاشق غذاخوری کوچک بچگانه بهش بدم و اگر بیشتر بدم بچه دچار سوءهاضمه میشه