۱۸ پاسخ

قولنج نوزادی یا کولیک در نوزادان می‌تواند یک عارضه‌ی بسیار شایع باشد که کودکان زیادی به آن دچار می‌شوند. کولیک می‌تواند درد زیادی در ناحیه‌ی شکمی ایجاد کند که منجر به گریه و بی‌خوابی نوزاد می‌شود. این عارضه به طور ویژه شب‌ها در زمان خواب می‌تواند مشکلاتی برای نوزاد ایجاد کند. از این رو باید به فکر درمانی موثر برای این مشکل بود. درمان‌های مختلف و موثری برای درمان دل درد نوزادان وجود دارد.

قبل از هر چیزی پیشنهاد می‌شود به جای آنکه از درمان‌های دارویی (حتی گیاهی) استفاده شود، از روش‌های درمان خانگی استفاده کرد که از موثرترین آنها می‌تواند به ماساژ دل نوزاد، حمام آب گرم، روش‌های درست شیردهی، استفاده از شیرخشک‌های مناسب؛ گرفتن آروغ نوزاد و ... اشاره کرد. اما در بعضی مواقع حتی با وجود انجام این کارها باز هم مشکل کولیک وجود دارد. اینجاست که می‌توان به درمان‌های دارویی رو آورد.

داروهای مختلف درمان کولیک و دل درد

درمان‌های دارویی را می‌توان به دو گروه داروهای گیاهی و داروهای شیمیایی تقسیم کرد. داروهای گیاهی عوارض کمتری دارند و به ویژه برای نوزادان کم سن و سال‌تر بیشتر مورد استقبال قرار می‌گیرند. از مهمترین داروهای گیاهی درمان دل درد می‌توان به عرق نعنا، چای بابونه و دم‌کرده آویشن، رازیانه یا زیره سبز اشاره کرد. داروهای شیمیایی زیادی نیز در بازار وجود دارند که از جمله آنها می‌توان به شربت گریپ میکسچر خارجی برای نوزاد؛ قطره کولیز، قطره ایزی کول، پدی لاکت، کیدی لاکت، کامی وی و ... اشاره کرد.

نکته‌ی مهم در مورد مصرف این داروها (و حتی انواع گیاهی) این است که آنها باید حتماً به تشخیص پزشک مصرف شوند. همچنین دوز مورد نیاز هم با توجه به وزن و سن نوزاد توسط پزشک مشخص خواهد شد. با این حال در درمان دل درد نوزاد زیر یک ماه استفاده از این داروها ممنوع است و به طور ویژه باید از روش‌های درمان خانگی و غیردارویی برای درمان این درد استفاده کرد.

سلام وواااای این شربت ندین بچه ها تون بابا من پای گریه هاش نشستم ولی این اشغال ندادم مضررررر مضر دکتر به من اهورا بی بی اهورا اسلیب داد عالی بود و بعد نفخ بچه عادی هر کودکی داره من بچم چهارماهو ۲۰ روزشه خداروشکر خوب شده بهترع بازم میگم ندین

سلام..کلیک ایز خیلی خوبه و آرومش میکنه امتحان کن حتما

خیلی بی تابی کرد یکم نبات داغ درست کن چند قطره هم عرق نعناع بریز بده بخوره خوب میشه ولی زیر یک ماه نباشه خیلی خطرناکه

سلام.من هم گریپمیچر میدم هم کولیک ایز.توی دل دردهای معمولیش گریپمیچر و گاهی که دیگه خیلی بی تابی میکنه قطره کولیک ایز.هر دو خیلی خوبن.گریپمیچر رو دکترش ک بی نهایت بش ایمان دارم پیشنهاد داد گر چه پسر من ب پروتئین گاوی آلرژی داره

سلام من هنه نوعشو خریدم فقط وفقط قطره پروکید پویا محشر بود معجزه میکرد روزی ۵ قطره میدادم

من دکتردخترم بی بی کر داد خوب بود ولی کولیک عالیه

دکترپسرم فوق تخصص کودکان بهش بی بی کر داد گفت تاشش ماهگی روزی دوازده قطره بدم راضی بودم

قطره ایزی کول از همه بهتره،یک ماه خوب شد پسرم

و اصلا هرشربتی بچه نده ببرش دکتر بچه حساس کاری نکنید که عاقبتش جبران ناپذیر باشه من بچم یه سرفه میکنه میبرم دکتر بچه حساس

قطره پدی لاکت عالیه
کولیتیک
کولیکز
اینا خیلی خوبن

گریمچیر ایرانی عالیه‌ بعدشم دایمیتیکون

من اهورا نی نی دادم واقعا خوب بود

گریپ واتر البته فک نمیکنم زیاد فرقی داشته باشه احتمالا قوی تره

قطره کولیکز عالیه حتما بهش بده

عزيزم من ب دخترم شربت اهورا نيني ميدادم

سلام قطره ایزی کول عالیه به همراه پدیلاکت

سلام من کولیک ایز دادم خوب بود