۵ پاسخ

عزیزم آب هویج رو یه روز در میون به اندازه 25سی سی میتونی بدی ، حتی آب سیب
و بهتره که هویج رو بخار پز کنی و بعد پوره کنی اگر شیر خودت رو میخوره کمی از شیر خودت توی پوره بریز اگر نه که شیرخشک و بهش بده ،بدون هیچ مواد افزودنی دیگه مثل نمک و شکر البته ، اصلل نریز توی غذای بچه ت تا یکسالگی

برا اب هویج زوده هنوز عزیزم،

اره عزیزم مشکلی نداره
هوا گرمه نیاز به مایعات بیشتری دارن

اب هویج زوده عزیزم هویج روپوره کن بهش بده باکره خیلیم خوشمزس

سلام عزیزم.هویج رو باید بعداز ۶ ماهگی به صورت پوره بهش بدین دختر شما ۵ ماهشه هنوز زوده