۵ پاسخ

عزیزم بچه های ک شیر مادرمیخورن شبا مرتب بیدار میشن از رو عادته وگرنه گرسنه نیستن من زن داداشم بیچاره از بیخوابی مجبور شد بچه شو خیلی زود از شیر بگیرتش. وگرنه بچه من شیر خشک میخوره اخر شب شیر میخوره دیگه بیدار نمیشه تا 10صبح

سلام دخترمنم همینطوره من خوندم ازنه ماهگی شیرشب قطع بشه ولی من که نتونستم کاری کنم تصمیم گرفتم واکسن هجده ماهگیشو بزنه دیگه کلا ازشیربگیرمش

گلم این دقیقا مشکل من هم هست دخترم تا صبح چن بار بیدار میشه البته مشکل اکثر مادراس و نمیشه هیچ کاریش کرد باید شیر شبش قطع بشه معمولا از هفت ماه قطع می کنن ولی اکثر مادرا ب خاطر اینکه بچه گریه می کنه نمی تونن این کارو بکنن مگه اینکه بعد دوسالگی ک کلا شیر مادر نخوردن اون موقع س ک شب راحت می خوابن فکر کنم تا اون موقع ما همین وضعیت رو داریم من واقعا درک می کنم صبح ک بلند مبشم خسته ی خستم انگار هیچ انرژی ندارم ولی واقعا نمیشه هیچ کاریش کرد

سلام گلم هنوز زوده شیر شبشو قطع کنی بچه منم بیشتر از بچه شما بیدار میشه شیر میخوره اشکال نداره باید تحمل بکنیم هنوز کوچیکن توجه زیادی میخوان ولی شیرشو الان قطع نکن شبا گناه داره کوچیکه الان تاچند ماه دیگه این کار رو کمکم بکن نه یه دفعه بچت مریض میشه

باید شیر شب رو قطع کنی،از شش ماه تا یکسال بهترین وقته برای حذف شیر شب