۴ پاسخ

عزیزم خیلی دمای بدنش اومده پایین که لرزکرده بچه منم لرزکرد فقط جای واکسنش ویکس بمال باپلاستیک ببندکه عرق کنه استاهم ۴ساعتی روزدوم ۶ساعتی بهش بده

منم امروز واکسن دو ماهگیشو بردم زدن فعلا فقط پاراکید میدم هر چهار ساعت

استامینوفن ه ر4ساعت بدین تا دوروز.بعدشم کمپرس سرد امروز وفرداش کمپرس گرم .منم پسرم واکسن دوماهگیشو تب ولرزواستفراع داشت

2ماهگی خیلی سخته..پسرمنم اینجوری شدبردمش دکتربهش پروفن داد ک تبشوقطع بکنه..گفت 2ساعت بعدازاستامنوفن بهش پروفن بده2ونیم سی سی..ک عالییییییی بود واقعا