۴ پاسخ

از رابط سینه استفاده کنین چون مثله سر شیشه میمونه راحت سینه رو میگیره و دیگه شیشه نمیخواد حتما هم مارک خیلیی خوب بگیرین من رو که نجات داد واقعا

عزیزم شیر خشک رو باید کم کم قطع کنی پسر منم کامل شیر خشکی‌ شده بود اول یه وعده در میون شیر خودت و بده بعد کم کم بیشترش کن بعضی بچه ها شبا تو خواب بهتر سینه رو میگیرن اگه بچه شما هم اینجوریه شبا هم شیر خودتو بده

ریفلاکس داره اخه پسر منم خیلی بیقرار بود دکتر گفت ریفلاکس داره

عزیزم لبنیات مثله شیریاعرق نعناع وچیزایی ک بالبنیاته روزیادمصرف میکنی؟