۳ پاسخ

سلام عزیزم وابستگی زیاد اعتماد به نفس و میاره پایین و اصلا نباید به راحتی از کنارش رد شد
به نظرم کم کم ازش فاصله بگیرید با زمان کوتاه مثلا از مادرتون بخواهید که برای یه ربع تو خونه خودتون ازش مراقبت کنه برید خرید سوپر و اون چیزی که دوس داره براش بخرید
کم کم زمان بیرون بودنتون رو طولانی کنید اگر میگم تو خونه خودتون واسه اینکه اون جا اخساس امنیت بیشتری داره
بعد همینکارو با خونه مادرتون بکنید شده ۵دقیقه پشت در بشبنید و با یه خوراکی کوچولو برید پیشش و دوباره هربار زمان بیرون رفتنتونو زیاد کنید
مهد کودک هم میتونه کمک باشه از زمان کوتاه شروع کنید و به زمان قانوتی برسید مطمئن باشید مربی های مهد کمک بزرگی هستن
ولی تا میتونید بهش محبت کنید و یا حتی تو بازی باهاش حرف بزنید و بهش این اطمینان و بدید که همیشه کنارش هستید
موفق باشید

ابتدا به مسائل مثل خوابیدن در کنار خودتون عشق بورز منم در کنار دخترم می خوابم در کودکی آغوش مادر تو به همه چی تر جیح میدادی چون امن و مملو از آرامش بوده تا هم اکنون و کودک شما تمامی مسائل را از شما می آموزد و هنوز خیلی کو چک است و افسردگی بعد زایمان و احیانا چاق شدنت هم جای نگرانی نیست گلم

سلام مادر گرامی ما ابتدا باید کارهای ضروری تر رو نسبت به کودکمان داشته باشیم و بعد کلاسهای به زبان های دیگر امروزه کودکان با محبت زیاد لوس نخواهند شد و نیازمند توجه ما نسبت به خود است مادر گرامی هشتاد در صد کار شما بر آورده کردن کارهای کودکتان است و در نهایت بیست درصد باقیمانده کار خودتان باید برای جبران لحظات قبل تمام وقتتان را در اختیارش بگذارید و با او بازی کنید نیم ساعت هر روز و پارکها و محل های بازی بچه ها هر روز کارتون را راحتتر می کند در پارکها شما هم می توانید در کنارش ورزش کنید پاسخ بیشتر ارسال نمی شود !