۲ پاسخ

من ک اینجوری میشم فقط ابلیمو و قره قروت نجاتم میده من ابلیمورو بهت توصیه نمیکنم ممکنه فشارتو بالاپایین کنه ولی قره قروت بخور

الهی عزیزم.عب نداره اگه خیلی اذیت میشی راینتدین قرص معده بخور یه دونه اصلا ضرر نداره اگه باقرص دمخور نداری ابجوش بریز تولیوان یه دونه لیمو ترش بچکون توش یکم بخور اب داغ معده رو اروم میکنه لیمو ترش هم میشور میبره پایین.منم اینجور بودم اینارو متخصصم بهم گفت