۵ پاسخ

سلام عزیزم احتمالا سرما خورده حتما ببرش دکتر ولی اگه میبینی تب داره میتونی تا قبل رفتن به دکتر برای اینکه بالا نره زیاد بهش قطره استامینوفن هر ۴ ساعت ۲ برابر وزن بدنش بدی و پاشویه با آب ولرم بکنی خیلی هم لباس تنش نکن

بهتره به پزشک مراجعه کنید. بچه ها حساسن به صورت خودجوش بهش دارو ندید.

سلام پسرت سرما خورده باید ببریش دکتر اطفال گلم سرخود دارو ندید بچه هاتون اگر تب کرد استامینوفن بده اگرم داروی سرما خوردگی اطفال داری توخونه یه قاشق مربا خوری بهش بده

ببرش دکتر. از خودت دارو نده. پسر منم دقیقا اینجوری بود چند روز پیش. یکم تب داشت و اب ریزش بینی. بردم دکتر گفت گلوش یکم التهاب داره. دارو داد الان خداروشکر بهتره

ببرش دکتر گلم دارو الکی نده ضرره