۷ پاسخ

خانومی من ب دخترم شیرخشک نمیدم ولی تا جایی ک اطلاع دارم و تو همینجا هم خیلی گفتن شیرخشک بستکی ب خود بچه داره ک چی بهش بیفته خیایا از نان راضی هستن ولی بعضیام میان میگن ک نتیجه نگرفتن یا نساخته ب بچه همین طور درمورد بقیه شیرخشکا .....بهتره با پزشک مشورت کنی بعد بهش شیرخشک بدی

باید ببینید چی بهش میسازه . آپتامیل به نظرم خوبه و اکثر بچه ها میخورن

ببلاک ای ارمخصوص رفلاکس میدم سی و یک تومن

من ببلاک کامفورت میدم ۲۳ تومن

من اول نان میدادم ب پسرم دیزم خیلی سنگینه تغییری هم نمیکنه عوض کردم با مشورت پزشک اپتامیل میدم قیمتشم۲۸

سلام من گیگوز میدم خوبه ب دخترم میسازه ن اسهال داره ن یبوست خداروشکر.

قیمتشم خوبه ۲۰ خورده ای.

آپتامیل جز بهترین شیراست
انواع مختلف داره دختر من به خاطر آلرژی آپتامیل پپتی میخوره ۲۱ تومنه