۸ پاسخ

سلام عزیزم بله بخاطر لثس
امیدوارم مفید باشه گلم🌸🌹

سلام عزیزم.اگر فقط آبریزش داره نگران نباش طبیعیه ولی اگر علائم دیگه ای داره مثلا تب یا تورم گلو یا هر چیز غیر طبیعیه دیگه حتما به پزشک مراجعه کن.آبریزش دهان به از بین بردن باکتریه دهان نوزاد کمک میکنه.

پیش زمینه دندون درآوردنه

آره گلم طبیعی هست تازه بزاق ترشح میکنن مهارکردنشونمیدونن خودبه خودبرطرف میشه بامرورزمان

اگر به صورت کش اومدنی نباشه که بخواد بره پس سرش و اینا نه طبیعیه
بچه های این سنی هنوز نمبتونن این حجم از بزاق تولید شده رو قورت بدن
اگر خیلی زیاد بود و کش میومد سردی کرده

سلام اره طبیعیه پسرمنم همینجوریه

سلام بله عزیزم طبیعی مشکل نداره

واسه برطرف شدنش چیزی نده مزه کنه از غذاها اگر شیر خودتو میدی سردی نخور زیاد از عطاری یا داروخانه واسه گرمی نوزاد که دقیقا اسمش و یادم نیست بگیر یکم بده بخوره