۲۳ پاسخ

به پشت بخوابونش براش ماساژبده یا به کمربخوابون مثله عقربه ساعت شکمش ماساژبده پاهاش یواش جمع کن توشکمش وازادکن اگه روغن زیتون داری شکمش ماساژبده

خودت سوپ ابکی شل وول درست کن بخور چای کم رنگ ونبات بخور.شربت ازداروخانه بگیربده .هرغذایی رونخور.حتی بعضی میوجات متلا سیب نفخ داره

عزیزم بچه های این سنی دلدرد و کولیک دارن که عادیه، ببرش دکتر بهش دارو بده تا اروم شه
الانم میتونی شکمشو با روغن زبتون ماساژ بدی، مقعدشم با گوش پاکن و روغن زیتون چرب کن نا پی پی کنه

قطره پدی لاکت بهش بده عالیه دکتر برا دختر من گرفت اونم همین مشکلو داشت

بهش شربت و دهرو نده من این کارو کردم بدتر شد بهتر نشد به کمک مامانا رو شکم بچم روغن زیتون 1 بار مالیدم الان دو هفته هست شکمش خودش کار میکنه و اذیت نمیشه

سلام اگر خیلی فوریه حتما کره حیوانی تهیه کنید به اندازه ی لوبیا شیاف کنید بهش ۵ دقیقه ای دستشویی میکنه

سلام خوبی انجیر بخورخودت

روغن زیتون بریز رو شکمش و در جهت عقریله های ساعت دور نافش رو باهاش ماساژ بده، اگه شیر خشکی در طول روز میتونی اندازه یه قاشق چایخوری کوچیک اب جوشیده ولرم بهش بدی

عزیزم خودت طنقیه کن براش یه گوش پاک کن و که سرش باریک باشه رو با روغن زیتون یا کرچک چرب کن و پاهاش و بده بالا و اروم وارد مقعدش کن خیلی اروم بکن و بکشش این کار خیلی برا بچه من موثر بود

ترنجیین بگیر تو ابجوش بریز ۴ و۵ دونشو حل که شد چندبار صاف کن بده بخوره شکمش راحتر کار میکنه

عزیزم اگه قطره آد بهش میدی از اونه‌.دیگه بش نده بجاش قطره مولتی ویتامین بده

غذاهایی که یبوست میاره نخورید چون از طریق شیر به بچه منتقل میشه. کمی قنداغ بدید. شکمشو با روغن بچه آروم ماساژ بدین.

من ترنجبین میدادم ی قاشق چای خوری سرخالی بریز تو ی خط شیشه اب جوش حل کن ولرم شد صافش کن باپارچه اشغالش نره قاتیش بریزتوشیشه شیربده بخوره

یه گوش پاک کن را با روغن زیتون چرب کن واروم در مقعدش فرو کن. ببر وبیار. اگر مشکل روده بزرگ باشه حل میشه. روده کوچک یا معده باشه با ماساژ انشالله حل میشه.
خودتونم مایعات خیلی بخورید

شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده و بزارش تو تشت آب گرم

یه سیسی به مقعدش گیلیسیرین بزن انقد راحت میشه ها من دخترم‌الان‌۳ماهشه‌اوایل زیاد این‌کارومیکردم‌بجه راحت میشد الانم میبینم زورمیزنه‌نفخ‌داره میزنم‌دسشویی میکنه راحت میشه اینو دکتر مقدادی بهم گفته

سلام دختر منم دلش کار نمیکرد دکتر بهش روغن بادام داد یه قاشق چایی خوری گفته بدم بهش و بعد بهش اب جوش نبات بدم

کارایی که بقیه گفتن رو انجام بده شربت کولیکز بهش بده بخوره حتما به صورت ایستاده تو بغلت بگیر طوری که پشتش به سمت شما باشه و باهاش راه برو تا اروم بشه و کمک کن با ماساژ روی شکمش تا گازای معدش رو خالی کنی

قطره پدی لاکت بده بهش

اون زور زدنش بخاطرکولیک....قطره کولیکید بده بهش....من بچم و بردم دکتر....دکتر گفت تا8روز اگر مدفوع نکرداشکالی نداره....ولی بعداز8روز باید ببریش دکتر....جای نگرانی هم نیست....ی روغن پارافین بهش میده ک باید داخل مقعدش بریزی و ب مدت 5دقیقه باسنشو نگه داری

سلام دختر منم این مشکل و داشت بردیم دکتر قطره نوشت حیلی خوب شده
اسم قطره..پدی لاکت روزی 10 قطرع بدین خوب میشه

سلام اولا طبیعیه
یه قطره ایی هست به نام کولیف اون و از داروخانه تهیه کن هر ۸ ساعت برحسب وزنش بهش بده

شربت گرایپ میکچسرایرانی بده روزی سه بار هربار۶قطره