۵ پاسخ

من سرلاک حریره بادوم میدم نستله ۲۴ تومنه البته دیگه می خوام مزه های دیگشم بگیرم من با یکم شیره انگور و یه پیمانه شیر خشک بهش میدم صبحانه البته بعداز شیر خودم که می خوره اونو میدم

عزیزم دکتر گفت سرلاک هیپ ارگانیک و کاملا طبیعیه اشتباه نگم المانی هست و حدود قیمتیش بین ۶۰تا ۸۰تومنه .کلا شرکت هیپ همه محصولات ارگانیک برای کودکان رو میزنه از لوسیون بگیر تا سرلاک

من Nestle گرفتم 16 تومن خیلی پسرم دوست داره البته بهداشت گفت توصیه نمیکنم چون بچه رو تپل میکنه و دکتر هم به خواهرم گفته بود اینا رو بهش نده به گفته خود دکتره یه مشت آشغاله ببخشید البته 😅

مارک نستله.
من الان گندم وشیرمیدم.
بروشروع برنج وشیربخرین.
بهدطعمای دیگ

ب من بهداشت گف تامیتونی نده چون خوشمزه س ممکنه شیرخودتوپس بزنه