۵ پاسخ

پسرمنم.همینطوری بودتاصبح پدرمارودرآوردبخداشایددلدردداره عزیزم منکه دلیلشونفهمیدم

عزیزم عارق داره.پسرمنم مرتب دماغشو میمالید همه کار کردم تا یه روز یکی از همین مامانا گفت عارق داره.توجه کردم دیدم بله عارق داره بلندش میکردم عارق میزد وراحت میخابید

شاید کولیک خفیف داره. شایدم گشنش. پسر من مورد اول داشت، جوری که با تونم هاش خودش بیدار میکرد.

قنداق کن عزیزم چون اینجوری هی بیدار میشه مال منم اینطور بود الان قنداق میکنم خوب شده

حتما دماغش پره کیپ شده،،یا دل درد داره