۴ پاسخ

عزیزم‌ من به دخترم میدم اما چون دارم شربت اشتها آور و مکمل و مولتی میدم متوجه نمیشم خوب بوده یا نه .اما سویق اگه از جای معتبر تهیه بشه خیلی واسه بچه عالیه استخوان بندیشون رو محکم میکنه و نیازهای بدنشون رو تامین میکنه .من خودم از یه عطاری خیلی خوب توی اصفهان میخرم که خودش پودر میکنه اگه اصفهان هستید که بهتون آدرس بدم

گلم اگه سویق تاثیری نداشته میتونی با مشورت دکتر بهش شربت اشتها بدی

سلام عزیزم منم واسه پسرم گرفتم هیچ تاثیری تو اشتهاش نداشت من از عطاری معتبر شهرمون تهیه کردم ولی خیلی از مامانا از استفاده سویق راضی بودن

عزیزم سویق برای چی بهش میدی؟