۴ پاسخ

عزیزم روزایی که میدونی نزدیک زایمانته پرخوری نکن چیزای روند هم نخور بعدم بعضی بیمارستانا قبل زایمان بهت شیاف میدن که بذاری یکساعت راه بری بعد میری دستشویی و تخلیه میشی

روغن کرچک بگیر ی شب قبل زایمانت یه دوسه روز قبل بخور شکمتو کار میندازه کلا تخلیه میکنه فقط واسه بیمارستان باخودت ی مشت خرما ببر واسه تسکین درد مفیده بعده زایمانتم سه تاخرمابخور

سلام من سر زایمان اولم دکترم صبح روز زایمانم بهم شیاف داد و من کاملا تخلیه شدم شب بدون استرس و با مثانه خالی زایمان کردم شما هم از دکترت بخواه همین کار و برات انجام بده

منم بفکراینم 😤🙀چندشم میشه