۱۰ پاسخ

اگه خیلی داره اذیت میشه یکم کره خالی بده بخوره، من پسرم یبوست بود گریه میکرد مامانم بهش کره داد سریع دستشویی کرد،

سلام عزیزم
خاکشیر با اب گرم بهش بده
تو غذاش کره بریز
الو بهش بده بخوره
اب روانجیر خشک
انگور

سلام.کدوسبز رو بخارپز کنید بهش بدین .چون کدو سبز رفع میکنه.آب جوشیده هم زیاد بهش بدین بخوره.گلابی و آلو یا آبشو بگیرین بهش بدین.

واسه رفع یبوست خاکشیربانبات بده یاتوغذاهاش هویج بریز....آب هندوانه هم شکم روروان میکنه خانمی

خاکشیر رو تو آب یه قل بده بزار به دمای محیط برسه توش دو سه تا آلو هم بنداز هر روز صبح ناشتا بده بخوره قبل از خواب و صبح که بیدار میشه صبحانه هم بهش کره بده تو سوپ ناهارش حتما سبزیجات بریز و اینکه رقیق باشه سفت نباشه غذاش خیلی زود خوب میشه گلم نگران نباش. و در آخر هر روز مقعدشو با روغن زیتون یا کرم چربه چرب کن

کره روغن زیتون اب قند

سلام عزیزم.انجیر بهش بده الان هم هست تو بازار یا گلابی که نرمه

شربت انجیرخوبه،خاکشیرنبات داغ خوبه شیاف گلیسیرین کودکان هم خیلی خوبه

عزیزم هویچ پخته خودش یبوست میاره ....!

شکشمو با روغن ماساژ بده حدود 5 الی 6 دقیقه، قشنگ روی دفعش تاثیر میذاره، توی غذاهاش از کره و روغن زیتون استفاده کن تت شکمش سفت نشه